TUNCELİ / MERKEZ - Tunceli Özel Eğitim Meslek Okulu

Erdal GÜL - Okul Müdürü

1998 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Silvan İlçesinde Rehber Öğretmen olarak göreve atandı. 2008 yılında Tunceli İli Akpazar Yatılı Bölge Okuluna Rehber Öğretmen olarak atandı. Aynı okulda Müdür Vekili olarak görev yaptı. 2009-2010 yılları arasında Tunceli Cumhuriyet Lisesinde, 2010-2014 yılları arasında Aktuluk Yatılı Bölge Okulunda, 2014-2016 yılları arasında Munzur Ortaokulunda, 2016 yılından itibaren Rehberlik ve Araştırma Merkezinde Rehber Öğretmen, Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili olarak görev yaptı. 2019 Yılı Aralık Ayında açılan Tunceli Özel Eğitim Meslek Okulunda okul müdürü olarak görev yapmaktadır.