TUNCELİ / MERKEZ - Tunceli Özel Eğitim Meslek Okulu

Tunceli Özel Eğitim Meslek Okulu

Adres
MOĞULTAY MAH. NUPELDA AYAZ GÜLOĞLU CAD. HALIDE EDIP MESLEK VE TEKNIK LISESI BLOK NO 15 İÇ KAPI NO 0 MERKEZ / TUNCELİ
Vizyon
Okulumuzu; ürettikleriyle markalaşmış, mezunlarının alanlarında aranan ve yeterli donanıma sahip bireyler haline getirildiği, iş hayatına katılım oranının yüksek olduğu bir okula dönüştürmek.
Misyon
Hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan bireylerin, eğitsel, sosyal ve temel yaşam becerilerini geliştirerek topluma uyumlarını sağlamak, iş ve mesleğe yönelik bilgi ve becerilerle donatıp ekonomik yaşama katılımlarını gerçekleştirmek.
Kömür
İlçelere ulaşım, minibüslerle yapılmaktadır.
Tunceli Merkez, Moğultay Mahallesinde
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezinde bulunmaktadır. Mazgirt İlçesine uzaklığı: 41 Km Pertek İlçesine uzaklığı: 46 Km Nazımiye İlçesine uzaklığı: 36 Km Hozat İlçesine uzaklığı: 48 Km.